Adviezee gaat voor persoonlijk en betrouwbaar advies!

Hypotheken

Hypotheken, AdviezeeU gaat een woning kopen? Of uw huidige woning verbouwen? Uw hypotheek aflossen? Of wilt u nagaan of uw huidige hypotheek nog bij u past? Keuzes die van invloed zijn op een nieuwe of bestaande hypotheek. En ook in relatie tot verzekeringen.

Allemaal keuzes waarbij ik u graag wil helpen. Samen gaan we na welke wensen u heeft. Welk budget u heeft, maar bovenal wat uw gewenste woonlasten zijn. Natuurlijk moet dit passen binnen de regels die geldverstrekkers en verzekeraars hebben voor hypotheken.

In onze gesprekken gaan we verder in op het berekenen van een hypotheek, bespreken we verschillende hypotheekvormen, rentevaste periodes, kosten van een hypotheek, fiscale regels, wat gebeurt er in situaties in het geval van overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen. Wat deze situaties voor u betekenen, wordt overzichtelijk weergegeven in een financieel analyserapport.

Aan de hand van dit rapport neem ik stap voor stap de relevante onderwerpen met u door en help u bewust te kiezen voor de hypotheek en/of verzekeringen die bij u passen. In de dvd hypotheekvraag en de advieswijzer kunt u lezen hoe ik werk, waarvoor ik een vergunning heb, hoe ik word beloond en welke instanties er zijn voor klachten.