Adviezee gaat voor persoonlijk en betrouwbaar advies!

Over Adviezee

Anneke Buitelaar-van der Zee, AdviezeeMijn naam is Anneke Buitelaar-van der Zee en sinds 2005 ben ik de trotse eigenaresse van Adviezee. De naam Adviezee is samengevoegd uit het woord "ad", toevoegen, "vie", het leven, en "zee", mijn meisjesnaam maar wat ook staat voor beweging. Kortom: "Voeg Van der Zee toe aan uw bewegingsvolle leven."

Tot 2005 heb ik jaren in de hypotheek- en verzekeringsbranche gewerkt. Met die kennis heb ik in 2005 de stap gezet om een eigen hypotheek- en verzekeringskantoor te beginnen. Voor mij is het omgaan met mensen het leukste en boeiendste wat er is. Alle mensen zijn verschillend en hebben hun eigen wensen en eisen. Mijn missie is daarom:

Mensen een persoonlijk financieel advies en begeleiding geven in de wirwar van hypotheek- en verzekeringsproducten. Daarbij staan de persoonlijke situatie, wensen en eisen centraal.

Dat je daarbij persoonlijk de mensen helpt, vind ik niet meer dan gewoon. De te nemen beslissingen zijn op zich al moeilijk genoeg bij het aankopen van een woning, de keuze van de hypotheek en dan al die verschillende verzekeringen.

U bent van harte uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek.
Graag tot ziens!

“Adviezee gaat voor persoonlijk en betrouwbaar advies!”

PERSOONLIJK

arrow

Uw situatie, wensen en eisen staan centraal

BETROUWBAAR

arrow

Actuele en gedegen kennis op het gebied van hypotheken, verzekeringen, wet- en regelgeving

ONAFHANKELIJK

arrow

Aanbieden van passende hypotheken en verzekeringen van meerdere verzekeraars