Adviezee gaat voor persoonlijk en betrouwbaar advies!

Verzekeringen

Verzekeringen, AdviezeeEr bestaan veel verschillende soorten verzekeringen. Schadeverzekeringen zijn er voor uw huis, uw inboedel, uw auto, uw boot of motor. En voor uzelf ingeval van aansprakelijkheid, ongevallen, rechtsbijstand, reis- en annuleringsverzekering.

Andere verzekeringen zijn bedoeld voor uw hypotheek (sparen voor aflossing), voor later (aanvulling op uw pensioen), voor arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid, ingeval van overlijden en voor uw uitvaart.
Graag help ik u op basis van uw wensen samen met u een keuze te maken voor de juiste verzekering(en).

Wilt u een verzekering voor uw hypotheek, mogelijke arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid, sparen voor later? Deze situaties worden overzichtelijk weergegeven in een financieel analyserapport. Aan de hand van dit rapport neem ik stap voor stap de relevante onderwerpen met u door en help u bewust te kiezen voor de hypotheek en/of verzekeringen die bij u passen.

In de dvd risico's afdekken, vermogen opbouwen  en de advieswijzer kunt u lezen hoe ik werk, waarvoor ik een vergunning heb, hoe ik word beloond en welke instanties er zijn voor klachten.